Ei mulla nyt oikeestaan mitään asiaa ole...



...joten tämä on nyt vähän vain ikäänkuin kuvapäivitys.

Pinja on kyllä hämmentävän iloinen tyttö. Mitä enemmän päiviä on Pinkulla takana, sitä enemmän tuntuu hymyä tulevan! Vierastaminen on nyt myös alkanut vähentyä, vieraassa seurassa -- jopa vieraassa sylissä ei enää mene suupielet alaspäin! Välillä leiskautetaan sieltäkin hymyjä! Varsinaista naurua ei ole tyttö vielä oppinut, vaan nauraminen jää yksittäiselle "HEE!"- asteelle.



Muutoin tyttö kasvaa ja oppii ihan odotetulla tavalla. Kasvaa käyrillä, oppi kääntymään, miltei keksinyt ryömimisen jne. :) Itse olen vähentänyt netissäoloa, josta syystä blogi jäänyt hieman nyt heitteille, jatkan kuitenkin päivittelyä silloin aina kun muistan!



Imetys on jäänyt nyt vähemmälle, kun alkoi tuntumaan että maito ei enään yksistään riitä. Aloitettiin siis päivisin korvikkeet, vellit ja soseiden maistelu. Vähäisetkin kiukuttelut väsymyskiukkua lukuunottamatta katosivat! Yösyöttö tapahtuu edelleen rintamaidolla, yöaikaan kun tuo on tuntunut riittävän hyvin.



4kk neuvolan mukaiset "tämänhetkiset" arvot seuraavat: Paino 5720 grammaa, pituus 60,4cm, päänympärys 41,1cm. Kaikki normaalia! Ensi viikolla tulossa 5kk neuvola, jossa annetaan taas injektiorokote. Yäk.

4 kommenttia

Make A Comment
top