Plussaa mua!

Hetki, joka luo monissa aivan uudenlaisia, positiivisia tuntemuksia, toisilla elämä loppuu siihen. Hetki, jossa pojista tulee (tai ainakin pitäisi tulla) miehiä, tytöistä naisia. Nyt ei puhuta puolustusvoimista, nyt puhutaan siitä hetkestä kun raskaustestiin tulee plussa!

Itse kuulun niihin, joille tämä on ehdottomasti positiivinen asia. Varma positiivinen tulos (muutama aiempi testi ei antanut varmaa tulosta) testistä napsahti eilen, 10.4.2009. Olen onnesta soikea!Omalla kohdallamme tämä oli "suunniteltu", ehkäisy jätettiin pois uudenvuoden tienoilla, ja todettiin että jos on tullakseen niin saa tulla. Ja nyt se tuli!

Muutama parisuhdefakta meistä, ja tilannekatsausta omaan elämään. Olemme 22- ja 19-vuotiaat, allekirjoittaneen ollessa vanhempi osapuoli, seurustelleet olemme kirjoitushetkellä noin viisi vuotta. Siitä naimisissa pian vuoden. Molemmat käymme tällä hetkellä töissä, ja rahojen pitäisi pystyä venymään myös uudelle asukkaalle melko helposti. Majaa pidämme Keski-Suomessa.

Tämän blogin tarkoitus on toimia henkilökohtaisena purkautumiskanavanani, ja kertoa tarina raskaudesta ja lapsenkasvatuksesta miehen silmin. Pyrin dokumentoimaan kohtuullisen laajasti hyvät ja huonot hetket, sekä raskausajan tapahtumat, (neuvolakäynnit, ja mitä siellä tehdään yms) että muutkin tulevat vanhemmat voivat tietoonsa saattaa, että miten täälläpäin asiat hoituu! Ja tottakai, muutkin saavat purkaa tuntojaan täällä!

Katsellaanhan sitten, kun jotain tapahtuu, ensi viikon perjantaille yritämme saada ensimmäistä neuvola-aikaa, mikäli mahdollista!

1 kommenttia

Make A Comment
top