Noniin, sovitaanpa että on bloggailukesäloma pidetty ja yritetään palata edes edelliseen päivittelytiheyteen. :)

Näin kauan kun on mennyt edellisestä kirjoituksesta, on vaikea keksiä edes mistä aloittaisi. Elo Pinjan kanssa menee edelleen hienosti! Kommunikointi ja motoriset taidot kehittyvät kyllä melkoisen nopeasti. Ryömiminen sujuu nyt oikein hienosti (ainakin silloin kun vain on jotain tarpeeksi kiinnostavaa lähettyvillä, muutoin ei juuri kiinnosta ryömiä :) ), istuminen onnistuu jo vain vähin avustuksin (ei tosin itse istuma-asentoon nousu) ja kerran on noustu pinnasängyn laitoja vastaan itse seisomaan.


Asia mistä tyttö on oikein innostunut on kävelytuoli. Alkuun eteenpäin päästiin "loikkaamalla" tuolin kanssa eteenpäin, mutta nyt liikkuminen näyttää jo sujuvalta kävelyltä, ja voi kyllä, sen kanssa kerkeää nopeasti huoneiston päästä päähän. Repimään tavaroita alahyllyiltä. Tyhjäämään poltettavat-kasaa. Nyppäämään isin läppäristä laturin johdon irti huomaamatta. Ja niin edelleen. :D

Hyvin meni puoli vuotta täysin terveenä, ilman flunssan flunssaa tai korvatulehdusta! Vauvarokko iski tuossa 6kk jälkeen. Muutaman päivän piti korkeaa kuumetta ja tyttö oli unisempi kuin yleensä. Ohi meni kuitenkin nopeaan, eikä sen jälkeen ollakaan taas sairasteltu. Alla kuva miltä neiti näyttää, kun ruumiinlämpö on 39 astetta. :) Näppylät ilmaantuivat sitten jälkeenpäin.



Ensimmäinen yökyläily on takana, ja hyvin sekin meni. Tyttö oli ollut mummolassa oma iloinen itsensä ja myös nukkunut. Vanhemmat eivät ehkä niinkään hyvin, ikävä oli kova koko yön. Eipä taida tarvita ihan heti uudestaan kokeilla. :)

Siinäpä nyt ainakin kohokohdat, kirjoittelen lisää kun taas muistan jotain ratkaisevaa :D

1 kommenttia

Make A Comment
top