Kaikenlaista sitä.



Ja taasen pientä tilannekatsausta. Aloitetaanpa vaikka siitä, miltä tuleva lastenhuone tällä hetkellä näyttää. Päädyttiin sitten siinä tapetoinnin aikana vaihtamaan omaa makkariamme siihen huoneeseen minne alunperin kaavailtiin lastenhuonetta. Lämpöisempi huone tuo talvisin, vanhemmat joutaa olla viileämmässäkin!  Ja nythän siellä on niin paljon kaikkea että ei sinne kohta vauvan kanssa mahdu! :) Suurin osa tottakai siirtyy pois tuolta sitten vauvan tultua, vaunut, sitteri yms. Mutta kyllä tuota tavaraa silti osaa olla! Pinnis, sitteri, vaunut ja hoitopöytä ostettiin uutena, miltei kaikki muu on tullut lahjoituksena suvulta tai ovat kirpparilöytöjä! Varsinkin vaippoja on kasaantunut jo kunnioitettava pino (kts kuva 3), ja eikä tässä vielä kaikki! Niitä on tulossa lahjoituksena vielä kymmenkunta lisää! Ja 3/4-osaa täysin käyttämättömiä!Äitiyspakkaushakemuskin hyväksyttiin tällä viikolla, joten sieltäkin on tulossa vielä kaikenlaista. :) Kuvissa keskellä huonetta töröttävä salama ei tietenkään kuulu huoneen vakiovarusteisiin vaan on siinä kuvausteknisistä syistä. :) Lisäksi kissamme rasmus on näemmä löytänyt itselleen uuden lempipaikan! 






Tänään saatiin myös sukulaisilta kuvassa nro 4 näkyvä laatikollinen vaatetta, vaippoja ja kaikenlaisia helisyttimiä ja rapistuksia. Tämän lisäksi myös matkasänky. Huhhuh!







Nyt olen viimein tuntenut yhden potkun massusta! Oli vallan hykerryttävää! :) Sen jälkeen ei ole juuri sattunut tuntumaan mutta erittäin vilkkaasti vain jatkaa menoaan! Unet ovat myös viimeaikoina alkaneet valmentaa tulevaan, on keretty tekemään palleron kanssa jo kaikkea vaikkei ole vielä syntynytkään! Mm. Vaipan vaihtoja on suoritettu, nopean palleron perässä on juostu, ja myöskin pelastettu ilkeältä synnäriosastolta josta ei suostuttu luovuttamaan vaavia meille jostain syystä ennen kolmen kuun ikää. Ei edes viitsi ottaa mitään unikirjaa käteen tulkitakseen näitä unia, tulee vain vainoharhaiseksi :) Vaimoni on myös nähnyt vähintäänkin yhtä jännittäviä unia! Neuvolassakin taas pääsin olemaan mukana tässä välissä, kaikki edelleen täysin normaalia.


Sydänäänet kuuluivat dopplerilla taas hyvin ja otettiin siitä taas äänitettä.




//edit
Kuvat menee näköjään ihan miten sattuu. Pahoitteluni!

1 kommenttia

Make A Comment
top