Hei hei, mitä kuuluu?

Taas näköjään ehtinyt kuukausi vierähtää edellisestä kirjoituksesta. Päivitetäänpäs taas hieman viimehetkien kuulumiset!

Palleron urheilut alkavat jo tuntua kuulemma hyvin, ulospäin tosin ei vielä ole tuntunut, joten itse en ole vielä tätä ihmettä kokenut. Innokkaasti odotan kyllä, ja yritänkin tiuhaan tunnustella mutta eipä ole sattunut tuntumaan. Dopplerilla löytyy sydänäänet nykyään todella nopeasti, usein ei tosin olla nyt dopplailtu, ihan vain varmuuden vuoksi. Neuvolassakin tässä välissä ollaan käyty, kaikki edelleen normaalia! :)

Pesänrakennusviettikin on aktiivinen, joten projekti lastenhuonekin on edennyt. tapetit on nyt vaihdettu ja tavaroita aseteltu siten että ovat vain käyttöä odottamassa.

Herranjee, puoliväli raskaudessa jo ohitettu. Aika on mennyt todella nopeasti, kohtahan sitä jo on lapsi maailmassa! "Sopivasti" myös lomautus uhkaa tuossa lasketun ajan tienoilla, joka on sinällään ihan hyväkin siinä mielessä että pystyisin olemaan kauemmin kotona täyspäiväisesti kuin pelkän isyysloman ajan! Ja todellakin haluan olla, haluan olla mahdollisimman paljon mukana lapseni elämässä jo alusta asti. 

Siinäpähän nyt pääpiirteissään viimeisimmät tapahtumat. Harmi ettei tunnu olevan enempää kirjoitettavaa useammin, ettei tulisi näin isoa väliä kirjoitusten välillä. Yritän kuitenkin pysyä blogin aiheessa melko tiukasti, jos isyysblogia pitää niin tuskin kukaan haluaa lukea siitä miten minäkin päivänä töissä meni. :) Pitäisi melkein värvätä joku toinen samassa tilanteessa oleva tuleva isä kirjoittelemaan tänne, niin olisi enemmän sisältöä..

2 kommenttia

Make A Comment
top