Vaatetusta


Onpahan sitä jo jotain tullut ostettua valmiiksi pikkuisen tuloa varten. Pitäisi myös alkaa raivaamaan tuota yhtä huonetta talossamme ja tehdä pikku remonttia sinne. Toimunut tähän asti lähinnä varastona ja vieraiden hätämajoituksena ja on myös sen näköinen. Tapetit ovat karmivat ja täynnä käyttämättömiä kuntolaitteita, valokuvausvälineitä, tietokoneenosia yms. Onneksipa pian alkaakin vuosiloma, niin on aikaa tyhjätä ja tapetoida huone uusiksi! Kyllä siitä vielä lastenhuone leivotaan!

Suunnitelmissa nyt seuraavaksi ostaa tämä sänky, tällainen syöttötuoli, sitteri ja jonkinlainen hoitoalusta. Tilasimme myös Vauva-lehden ja saimme tilaajalahjaksi BRIO Primo turvaistuimen.

Pikkuhiljaa kun ostelee, niin ei pitäisi niin kovasti rahapussia riipaista :)

Muita uutisia:

Blogin ulkoasu muuttui! Uuden asun kaikki osat eivät vielä toimi aivan kuten pitäisi (esimerkiksi tuo nimibanneri ei sovi tuonne sitten mitenkään!) mutta asia on työn alla. En vain kauhean paljoa CSS:llä ole elämässäni aikaisemmin tehnyt paria yksinkertaista galleriamodausta lukuunottamatta joten korjailuihin voi mennä hetki. Jos ei ala toimimaan niin palataan vanhaan ja tuttuun templateen. Yrittäkää kestää :)

4 kommenttia

Make A Comment
top