Ultraäänitutkimus

On se ihmeellistä. Nähdä oma lapsensa jo tässä vaiheessa, tajuta että hän on jo todella olemassa. Kuulla pieni ja kiivas sydämen syke. Taitaa mennä muutama viikko ihan vain tuijottaessa tuota mystistä kuvaa jonka sieltä mukaansa sai. En keksi sanoja joilla kuvailla tätä tunnetta!

Tutkimus tehtiin paikkakuntamme terveyskeskuksessa. Henkilökunta (tutkimuksen tekijä ja harjoittelija) oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Oikeasta paikasta pallero löytyi, pieni pikselimössö näkyi kohdussa, yhden pikselin vilkkuessa. Palleron iäksi varovaisesti arvioitiin 7 viikkoa ja 4 päivää. Aivan tarkkaa tietoa ei vielä tässä vaiheessa uskallettu antaa, koska tutkimus tehtiin jo näin aikaisessa vaiheessa, jolloin sikiön koossa saattaa olla vielä mukana ruskuaispussiakin. Saivat myöskin sydänäänen kuulumaan, uskomatonta ja suloista..! (Kotiin päästyämme lähtikin kotidoppler tilaukseen! :) )

Saimme myös uuden ultra-ajan jälleen parin viikon päähän, jolloin saadaan taas lisätietoa palleron tilasta, ja ikä tarkemmaksi. Alla skannaus tuosta kuvasta jonka mukaamme saimme. (sikiö siis noiden kahden ristin välissä, kuvaa saa vielä avaamisen jälkeen suurennettua klikkaamalla!)

Photobucket

6 kommenttia

Make A Comment
top